Αρχική Ιστορικό

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ ΜΕΛΛΟΝ

 

Το 1978 ο Ιωάννης Ράμμος ιδρύει την εταιρεία με αρχική επωνυμία «ΑΦΟΙ ΡΑΜΜΟΥ ΟΕ» και έδρα τον Αγ. Δημήτριο. Τα πρώτα της βήματα στηρίχθηκαν στις γνώσεις και την εμπειρία του ιδρυτή της ο οποίος εξειδικεύεται στην διαμόρφωση και τοποθέτηση χάλυβα οπλισμού σκυροδέματος από το 1964.

 

 

Σημαντική χρονιά στην ιστορία της εταιρείας αποτελεί το 1987 καθώς τότε δημιουργείται μία από τις πρώτες στεγασμένες και σύγχρονα εξοπλισμένες μονάδες επεξεργασίας χάλυβα οπλισμού σκυροδέματος στην Αθήνα. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Άλιμο, η μηχανογράφηση, ο εμπλουτισμός του μηχανολογικού εξοπλισμού, της γκάμας των προϊόντων και των υπηρεσιών και η συνεχής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού κατέστησαν την εταιρεία ανάμεσα στις πιο δυναμικές και υγιείς του χώρου.

 

 

Η ΡΑΜΜΟΣ ΑΕ προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του αύριο, πραγματοποιεί νέες επενδύσεις τόσο σε σύγχρονο εξοπλισμό και υποδομές όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό της.

 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

 

Η συλλογή τεχνογνωσίας με στόχο την προσφορά ποιοτικών προϊόντων, ολοκληρωμένων υπηρεσιών και λύσεων στην προμήθεια, κατασκευή, τοποθέτηση χάλυβα οπλισμού σκυροδέματος, θερμομόνωσης και στεγάνωσης. Όλα αυτά με προϋποθέσεις τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την αξιοπιστία προς τους συνεργάτες μας.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ : 122015001000